Crusaders of Light je izšel za android naprave

Danes je velik dan za razvijalce NetEase Games, saj je njihova igra Crusaders of Light izšla za android naprave. Gre za fantazijski MMORPG na mobilnih napravah, ki je zelo podoben igri World of Warcraft in je prva mobilna igra, ki vsebuje t. i. “40-man raide”. Lastniki iOS naprav ste lahko že testirali pravi MMORPG na mobilnih napravah in sedaj je čas še za android in gameroom. Crusaders of Light trenutno vsebuje 3 klase, Warrior, Ranger in Mystic. Poleg tega ima ogromen odprt svet, ogromno nalog, s katerimi vam ne bo nikoli dolgčas in omeniti je treba tudi sam boj, ki je precej dobro narejen.

Crusaders-of-light

Razvijalci so naredili prav posebno tekmovanje, v kateremu je treba zbrati 40 ljudi, ki bodo skupaj premagali utrdbo Desolation, ki velja za prvi raid. S tem si bodo tisti, ki bodo prvi, prislužili kar 400.000 ameriških dolarjev.

Za android naprave lahko igro prenesete tukaj.

Za iOS naprave lahko igro prenesete tukaj.

Igra za Gameroom naj bi izšla nekoliko kasneje.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!