1. avgusta bo ArenaNet naznanil novo razširitev za popularno igro Guild Wars 2

Ni tako dolgo nazaj, ko so ArenaNet naredili prvo razširitev za njihov popularen MMORPG Guild Wars 2. 1. avgusta pa bomo lahko že prvič videli čisto novo razširitev v živo na Twitch.tv YouTube ali Facebook spletnih straneh. Kaj več nam žal razvijalci še niso zaupali, verjamemo, da je veliko ljudi že zelo vznemernjenih, saj so ArenaNet poleg Blizzarda eni najboljših v MMORPG žanru.

Guild Wars 2 je fantazijski MMORPG, ki je začel svojo pot leta 2012 in postal zelo priljubljen med ljudmi. Njegov predhodnik je Guild Wars 1, kateri je luč sveta ugledal v letu 2005 in postal precej priljubljen med ljudmi, hkrati pa tudi močna konkurenca Blizzardovemu velikanu World of Warcraft-u. Guild Wars 2 lahko kupite tukaj in ga lahko igrate na PC.

 

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!