Stronghold bo prvič na voljo tudi za mobilne naprave

Pri razvijalcu Firefly Studios so po večletnem namigovanju in draženju svojih igralcev končno oznanili, da njihova brezplačna MMO strategija Stronghold Kingdoms prihaja na iOS in Android naprave avgusta letos. Igre v seriji Stronghold so do sedaj bile na voljo le za PC, zato bo Stronghold Kingdoms tako prva v seriji, ki bo svoje mesto dobila tudi na mobilnih napravah.

Pri razvijalcu so tako zapisali, da bo igra za iOS na voljo že 17. avgusta, za Android naprave pa dva tedna kasneje, to je 31. avgusta letos. Igranje bo s tem možno praktično kjerkoli, saj bo v uporabniški račun mogoče povezati vse mobilne naprave, na katerih bodo igralci namestili omenjeno igro.

Če še kot zanimivost na kratko preletimo zgodovino serije Stronghold. Firefly Studios je leta 2001 izdal svojo prvo stvaritev v seriji srednjeveških strategij, in sicer Stronghold, leto kasneje pa še Stronghold Crusader. Leta 2005 se je seriji pridružil še Stronghold 2 z novejšim grafičnim pogonom, štiri leta kasneje Stronghold Legends in Stronghold Crusader Extreme, spomladi 2012 pa so se odločili, da bodo izdali še brezplačno MMO Stronghold Kingdoms. Trenutno zadnji igri v seriji pa zasedata Stronghold 3 ter Stronghold Crusader 2.

Spodaj si lahko ogledate še prvih deset minut igranja omenjene igre na mobilni napravi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime