AMD-jeva največja Crimson ReLive posodobitev doslej – 17.7.2.

AMD je pred kratkim izdal največjo posodobitev za Crimson ReLive doslej – Edition 17.7.2.

Večje novosti vsebujejo nadgrajeno sinhronizacijo za izboljšanje odzivnosti ob minimizaciji trganja slike, nižji “overhead” med snemanjem z ReLive snemalno opremo, izboljšan nadzor nad porabo in temperaturo preko Radeon Chill in Radeon Wattman ter Radeon GPU profiler za razvijalce iger. Posodobitev lahko snamete preko te povezave, za podrobnejši opis sprememb in nadgradenj pa berite naprej.

Izboljšana odzivnost v igrah

  • Do 31 % (50 ms) nižji odzivni čas v Tom Clancy’s The Divison na 8 GB različici RX 580 grafične kartice napram 17.7.1.

Izboljšana sinhronizacija nad in pod VSync. Pomaga pri izboljšanju odzivnosti z odstranitvijo visoko latenčnih omejitev VSync-a pri odklenjenih sličicah in omogočanju gladke, odzivne igralne izkušnje tudi pri nizkem številu sličic na sekundo.

  • Do 34 % nižja latenca v Overwatch-u na 8 GB različici Radeon RX 580 in vklopljenim “Enhanced Sync” kot le z uporabo VSync.
  • Do 92 % nižje nihanje sličic v Overwatch-u na 8 GB različici Radeon RX 580 in vklopljenim “Enhanced Sync” kot le z uporabo VSync.

Nadgrajen Radeon Chill, programska oprema za zniževanje uporabe, ki regulira število sličic na sekundo in sedaj podpira skoraj 40 najbolj popularnih iger za osebne računalnike.

  • Izboljšana življenjska doba v HP Omen z grafično kartico Radeon RX 580 do 30 % z uporabo Radeon Chill na 1080p in visokih nastavitvah v igri League of Legends.

Radeon WattMan – Napreden nadzor nad voltažo, porabo, temperaturo in akustiko. Za izboljšanje nadzora Radeon WattMan sedaj podpira napredne nastavitve nad porabo in “clockom” spomina za izboljšano delovanje ali nižanje porabe.
Radeon ReLive – Omogoča igričarjem snemanje in streamanje iger z izboljšanimi video in avdio kontrolami in realno časovnimi opomini brez izgube v zmogljivosti in optimizirano porabo spomina.

  • Do 33 % nižji “overhead” v Radeon ReLive recording overhead v Call of Duty: Infinite Warfare na Radeon RX 580 (8GB) grafični kartici napram 17.7.1.

In to še ni vse. Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.7.2 vsebuje še več funkcij, od katerih je bilo veliko predlaganih s strani igričarjev.

Radeon Settings: AMD-jev revolucionaren kos programske opreme za grafične kartice je bil nadgrajen s prenovo večino funkcij, ki jih najdemo v Catalyst Nadzornem Centru.
Per-Display Color Controls: Prenovljene nastavitve glede barv.
Frame Rate Targeting Control (FRTC): Omejevanje FPS-ov in nižanje porabe s podporo za DirectX 12 in več grafičnih kartic.

  • Do 26 % nižja poraba grafične kartice v Battlefield 1 DirectX12 na 8 GB Radeon RX 580 grafični kartici, z omogočenim nadzorom sličic na sekundo napram 8 GB Radeon RX 580 z izklopljeno funkcijo.

Hitrejši nalagalni časi

  • Do 10 % hitrejši nalagalni časi v StarCraft 2 DirectX 9 na Radeon RX 580 (8 GB) grafični kartici napram 17.7.1 in 8GB Radeon RX 580.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime