Citadel: Forged with Fire nov napovednik in začetek zgodnjega dostopa

Citadel: Forged with Fire je izšel na platformi Steam in je sedaj v zgodnjem dostopu. Gre za peskovniški MMORPG, ki vsebuje tipične elemente, kot so raziskovanje, rokodelstvo, izdelovanje zgradb, magijo, velik svet in še ostale stvari, ki spadajo v vsak MMORPG. Razvijalci so povedali, da so delali na polno paro in so sedaj pripravljeni sprejeti igralce v svoj velikanski svet, ki so ga naredili. Alex Tintor je še dodal, da je to šele začetek zgodbe in da bodo konstantno izdelovali nove posodobitve in obliže.

Igro lahko kupite trenunto na platformi Steam po 20 % znižani ceni in sicer 18,39 €, akcija pa traja do 3. avgusta. V redni prodaji bo malo dražja, in sicer 22,99 €.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!