Call of Duty: WWII brez regeneracije

Težko pričakujoča igra te legendarne franšize se vrača k svojim koreninam na več načinov. Obljubili so nam povsem unikatno “boots on the ground” izkušnjo in obrnili čisto vsak kamen, da bi le-to dosegli.

Ena izmed “novosti” je ta, da bodo razvijalci popolnoma odstranili regeneracijo zdravja. Ja, res je. To pomeni, da nikar ne pričakujte, da se boste po prejetem naboju skrili za zid in počakali nekaj sekund, da se bo vaše zdravje spet obnovilo. To je potrdil tudi Sledgehammerjev direktor za animacije, Christ Stone.

Paziti boste morali na vsak metek. Niste super heroj. Ne morete samo stati in čakati, da vas zadane 7 metkov, pokleknili in spet streljali naprej. Bil je pravi izziv ustvarjati to drugačno vrsto igre.

Odločitev je padla predvsem iz razloga, da bi se igralci počutili bolj ranljive in bi jim tako pričarali pravo avtentičnost druge svetovne vojne. Kar precej Call of Duty igralcev ni maralo samodejnega zdravljenja in jim bo ta sprememba kar precej polepšala dan. Kakorkoli, ni še jasno kakšen sistem za regeneracijo zdravja bodo tokrat uporabili, vendar menim, da bodo po bojišču tekali zdravniki z torbicami za zdravje.

Iz podjetja Sledgehammer Games je izšla tudi potrditev, da bodo člani ekipe igrali kritično vlogo v sami igri. Prav tako vemo, da v igri ne bo samodejnega zalaganja s strelivom. Posamezni člani ekipe bodo imeli posebne vloge, ki so nam že precej znane iz različnih iger. Za primer, zdravnik bo imel zmožnost zdravljenja tovarišev, medtem ko bo tekač (runner) razdeljeval strelivo.

Za ekipno igro so se odločili zato, da bi igralci med seboj sodelovali in pomagali drug drugemu. Igro si pa lahko otežimo tako, da umre eden izmed ključnih igralcev in tako si popolnoma spremenimo potek igre.

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

HOPsi gaming računalnik – Test računalnika | Sveti se že, ali tudi dostavi?

Računalniki so v sodobnem svetu nepogrešljivi spremljevalci, pa najsi je v ospredju tvojega tipičnega dneva delo ali zabava. Čeravno sestava računalnika po...

Final Fantasy 16 uradno najavljen za PlayStation 5

Sony je na svoji konferenci za PlayStation 5 pošteno razveselil vse privržence Final Fantasy franšize. Ta je svoj zadnji glavni del, Final...

Five Nights At Freddy’s: Security Breach dobil prvi napovednik

Rad imam grozljivke, vendar pa nisem privrženec Five Nights At Freddy's iger. Razlog je preprost: ne maram tako imenovanih "jump scarov", ki...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!