Guild Wars 2: Path of Fire prihaja 22. septembra

ArenaNet so naznanili novo razširitev, ki je že druga po vrsti za enega najbolj uspešnih MMORPG-jev vseh časov. Path of Fire se bo odvijal v velikanski puščavi, imenovani Crystal Desert, gre za lokacijo, ki je bolj znana tistim, ki so igrali prvo Guild Wars igro. Tisti, ki so imeli možnosti testirati novo razširitev, so povedali, da ima zelo lep svet in na tone mini-iger ter drugih dogodkov. Poleg novih map ,bo razširitev dodala tudi zelo pričakovane mount-e, katere veliko igralcev čaka že od samega začetka. Dobili bomo nov poklic in vsak bo dobil novo elitno specializacijo.

Demo prihajajoče razširitve bo mogoče testirati med 11. in 13. avgustom, vseboval bo prvi delček zgodbe, prvo mapo in mount-a Raptorja. Drugi demo se bo osredotočil na PVP, WvW vsebine in elitne specializacije. Celoten Guild Wars 2: Path of Fire pa bo mogoče igrati šele 22. septembra.

 

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!