Se nam končno obeta solidna policijska simulacija?

Si želite prevzeti vlogo policista? V igri, seveda. Kmalu bo to možno, saj so pri Portugalskem razvijalcu iger Bigmoon Entertainment že pred časom oznanili, da bodo letos igričarjem ponudili policijsko simulacijo Police Simulator – Law Enforcement.

To bo tako še en poskus nekega razvijalca, da bi na trg videoiger, kjer primanjkuje tovrstnih naslovov, ponudil solidno policijsko simulacijo. Dejstvo pa je, da se je žal večina preteklih poskusov ustvariti dobro policijsko simulacijo, v večji meri izjalovila. Igralci so se večinoma v vseh primerih pritoževali nad veliko omejenostjo funkcij, ki so jih takšne igre ponujale ter nad površnostjo razvijalcev, ki so v končnih izdelkih pustili cel kup “hroščev” ter tako poskrbeli, da je igranje takšne igre bilo vse prej kot pa zabavno.
Ali se nam tokrat res obeta solidna policijska simulacija, kot namigujejo pri Bigmoon Entertainment?

Po njihovem opisu igre je razvidno, da bo ta na voljo le za PC, igranje pa bo možno tudi v večigralskem načinu. V igri bomo predstavljali policista Združenih držav Amerike, izbirali pa bomo lahko med moško in žensko različico. Med patruljiranjem in odzivanjem na nujne klice v odprtem igralnem svetu, bomo imeli na voljo najrazličnejša strelna orožja, opremo in realistično oblikovana vozila.
Igra bo uporabljala grafičen pogon Unreal Engine 4, izšla pa naj bi še letos.

Spodaj si lahko ogledate tudi kratek napovednik omenjene igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime