Dardoch zapustil CLG in se ponovno pridružil ekipi Liquid

Dardoch je bil »rookie« of the split, tedaj v ekipi Liquid (spring split 2016). Ponovno se bo vrnil v prejšnjo ekipo, ki ima žal spet porazno sezono kot lani.

Na začetku summer splita se je pridružil ekipi CLG, ki je odlično začela sezono in izgledalo je, da bo CLG zmagal summer split. Nadomestil ga bo OmarGod, ki je že kar nekaj časa v ekipi. Dardoch se naj ne bi najbolje ujel z vsemi igralci, saj ni bil dovolj zbran za skupinsko delo (team work) in ekipno kulturo (team culture).

Pričakovana ali nepričakovana odločitev? Gotovo je, da se CLG še bori za zmago, trenutno so na drugem mestu in odločitev je še toliko bolj vprašljiva, saj so pred vrati »worldsi« in vprašanje je, kako se bo OmarGod ujel z ekipo in ali ima dovolj časa, da se lahko razvije v konkurenčnega igralca, saj ima malo izkušenj, ki so pomembne zlasti za velika tekmovanja.

Za Dardocha je vprašanje igralni čas, če sploh bo igral v ekipi Liquid, ki ima trenutno kar 2 jungle igralca: Inori in Reignover. Ali je prav Dardoch morda rešitev za ponoven uspeh ekipe?

Glodenglue je ponovo razočaral in smešno je, da je bil on težava v prejšnji sezoni, zato je moral Piglet prevzeti midlane in se ekipa Liquid ni odločila za drugega igralca, vse do zdaj. Bo Dardoch lahko spremenil usodo ekipe ali se bo ta spet borila za obstoj v NA LCS-u?

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime