LoL: Nov heroj Ornn, “Mountainsmith Vanguard”

Najnovejši namig glede novega heroja je bil razkrit. Heroj, ki izhaja iz Frejlorda, imenovan Ornn.

Prve govorice o tem heroju so bile v javnosti razkrite julija, ko je Reav3 Riotov delavec omenjal večje število predelav, hkrati pa tudi podal namig o novem heroju. Takrat smo izvedeli le, da Ornn prihaja iz najbolj mrzle regije, s čimer smo lahko brez problema potrdili, da gre za Freljord ter da bo Ornn solo heroj, ki naj bi bil zmožen nekaj graditi.

Najnovejši dražilnik, ki smo ga prejeli ta teden, je vseboval pesem ter poezijo, imenovano “Return to Hearth-home”, v kateri smo lahko spoznali Ornna malce bolje. Poezija omenja jeklo, iskre ter gore, kar bi lahko nakazovali, da gre za vrsto škrata, ki obvlada izdelovanje orožja in zgradb.

To še dodatno potrdi prejšnje trditve o Ornnu v prvem dražilniku, da bo lahko gradil več kot le značaj, ampak tisto, kar bo zares gradil, ostaja še neznanka.

Po nekaterih teorijah naj bi Ornn bil zmožen uporabljati ozemlje na Summoners Rift v njegovo prid, z gradnjo slednjega oziroma uničenjem prej postavljenih ovir. Ornn spada v kategorijo Vanguard, kar bi moralo pomeniti, da spada v Tank kategorijo in najverjetneje ne bo šlo za support tanka ampak za top-lanerja.

Neglede na njegov zelo “moški” opis, mnogi Ornna primerjajo z Braumom. Ko pomislimo bolje, naj bi Ornn izdeloval orožja, kar nas pripelje do ščita, ki ga vihti Braum. Čeprav so Braumov ščit vrata, naj bi ta vrata zgradil prav Ornn, kar potrjuje Reav3, ko so na to trditev reagirali s pomežikom. Za sedaj je to vse, kar vemo o novem heroju Ornn. Poezijo si lahko pogledate na uradni Riot strani. Ornn najverjetneje nebo prišel na Rift še kakšen teden ali dva, tako da lahko le mirno čakamo na nove informacije o njem.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime