LoL – Ornn, predstavitev novega heroja

Najnovejši heroj Ornn je bil danes uradno predstavljen na League of Legends spletni strani in na prvi vtis izgleda zelo zanimiv za igranje. Pa si poglejmo, kaj Ornn prinaša na Summoner’s Rift.

PASSIVE: Living Forge & Master Craftsman 

Living Forge: Ornn lahko porabi pridobljene zlatnike za nadgraditev orožja, kjer koli na mapi, ko ni v spopadu.
Master Craftsman: Ornn ter njegovi soigralci imajo dostop do posebnih nadgraditev za določena orožja. Vsak igralec ima omejitev na 1 nadgradnjo.

Q: Volcanic Rupture 

Ornn udari ob tla in pošlje sunek v določeno smer, ta pa naredi fizično škodo ter upočasni nasprotnika. Po krajšem zaostanku se na robu dosega ustvari magmast steber, ki za nekaj sekund deluje kot zid.

 

W: Bellows Breath  

Ornn postane neustavljiv, pridobi ščit ter bruha ogenj. Ta ogenj povzroči nasprotniku magične poškodbe, ki so odvisne od trenutnih življenjskih točk nasprotnika. Nasprotnik, ki je zadet s koncem ognja, pridobi na sebi “Brittle”. Ornn nasprotnika s “Brittle” ob naslednjem udarcu udari v zrak.

Brittle: Brittle naredi poškodbe na nasprotniku, ki so odvisne od maksimalnih življenjskih točk. Vse sposobnosti, ki lahko nasprotnika upočasnijo oziroma zaustavijo, imajo s “Brittle” daljši čas delovanja.

 

E: Searing Charge

Ornn se zapodi v nasprotnika in ga poškoduje, če ga zadane. Če se Ornn zaleti v zid ter nasprotnika, ga vrže v zrak. Ornn lahko s to sposobnostjo uniči nasprotnikove zidove.

 

R: Call Of The Forge God

 

Ornn prikliče ognjeni element na njegovo pozicijo, ki nato potuje proti njemu z naraščajočo hitrostjo pomikanja. Vse nasprotnike, ki zadane, pridobijo nase prej omenjeni “Brittle”. Ornn lahko za tem uporabi svojo sposobnost še enkrat in tako pošlje ognjeni element v želeno destinacijo. Če nasprotnolika zadane v drugi fazi, bodo slednji ponovno vrženi v zrak in prejeli poškodbe ter “Brittle”.

 

 

Kako igrati Ornn in kako se odreže v igri, pa bomo izvedeli v 7.17 posodobitvi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime