Letošnji Minecon bo drugačen

Ena izmed najbolj popularnih iger bo ponovno gostila festival, imenovan Minecon 2017. Le-ta bo potekal 18. novembra, a kje? Letošnji Minecon bo potekal malo drugače. Mojang in Microsoft bosta gostila 90-minutno konvencijo, v kateri bosta predstavila novosti, ki pridejo v MCPE ter Java različico igre. Gostili bodo prav posebne goste, kot so ustvarjalci map in najpopularnejših mod-ov ter strežnikov, kot tudi t. i. cosplayer-je.

A če vas zanima, kako bo s posebnimi darili, ki so jih delili vsem obiskovalcem Minecon-a, brez skrbi. Mojang bo poskrbel in poiskal partnerje po vsem svetu, ki bodo prodajali Minecon pakete, več o njih pa bodo sporočili naknadno.

Vendar to še ni vse. Če ste eden izmed tistih, ki raje obišče tak dogodek, se je samo za vas Mojang povezal s tremi partnerji, MinefaireMinevention in Blockfest. Ti bodo po raznih državah po svetu gostili Minecon 2017 dogodke. Teh pa se bodo udeležile tudi razne slavne medijske osebe (youtuberji ter streamerji), ustvarjalci map in umetniki, kot tudi razvijalci sami, ki vam bodo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

3 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime