FIFA 17 NEST 2017 by NiceHash.com in Telekom Slovenije

Z veseljem najavljamo FIFA17 PS4 tekmovanje, katerega bo podprl NiceHash.com in Telekom Slovenije! Nagradni sklad bo znašal 900 € v materialnih nagradah! Na tekmovanje se lahko prijavite s klikom na povezavo: https://hop.si/nest2017fifa

Tekmovanje bo potekalo 27. 8. 2017 v Ljubljanski BTC ARENI, prijaviti pa se morate najkasneje do 24. 8. 2017, na spletni strani turnirja (klikni me)!

V sodelovanju s SLO-TECH.com bomo konec avgusta gostili prav poseben dogodek, kjer se bodo slovenski igralci v igrah Counter Strike, League of Legends, Hearthstone in FIFA 17 borili za naslov najboljšega in bogate nagrade! Seveda, nismo pozabili na vse casual igralce, ki ste z vašimi mlinčki lepo vabljeni k udeležbi (prijavico najdete spodaj). Vsem obiskovalcem bo omogočen prost vstop! Za vse, ki se nam boste pridružili, bomo pripravili posebne FREE 2 PLAY in VR postaje, kjer boste imeli možnost preizkusiti najnovejšo opremo in novosti na trgu. Predstavitveno stran dogodka in vse dodatne informacije najdete tukaj!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime