Nov napovednik za igro Assassins Creed Origins

Ubisoft je izdal popolnoma nov video, težko pričakovanje igre Assassins Creed Origins, ki prikazuje boj in razlago direktorja projekta Ashrafa Ismaila. Od izida nas ločita še slaba dva meseca, saj igra izide 27. 10. 2017.

Tokratna epizoda nas bo popeljala v antični Egipt, obdobje faraonov in največjih misterijev v zgodovini. Vas zanimajo skrivnosti za veličastnimi piramidami, o pozabljenih mitih in skrivnostnih faraonih?

Razvijalci obljubljajo, da bo igra naravnost odlična in je v razvoju že več kot 4 leta. Zaupali so jo ekipi, ki je ustvarila že AC IV Black Flag, eden izmed najboljših v seriji.

Ponujen bo edinstven bojni sistem, kjer naj bi sredi bitk spontano preklapljali med unikatnimi strelnimi in rezalnimi orožji, s katerimi bomo lahko pokončali celo več sovražnikov hkrati.

Zanimivo obdobje, razvijalci z dobrim renomejem in neučakana članica portala, ki že mesece sanjari o igri, so le nekateri izmed razlogov, ki so tudi v meni prebudili željo po simbiozi z mogočnim redom, čeprav sem predhodnike igral le bežno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime