World Of Warcraft: Konec trenutne razširitve in teorije o naslednji

Konec Legiona

No, najprej se želim dotakniti konca razširitve Legion. Razne spletne strani so objavile podatke o pogovorih med različnimi ljudmi znotraj igre. Tako so tudi odkrili najverjetnejši konec razširitve, istočasno pa tudi konec raida. Ampak potrjene podatke, ali je to res konec, bomo najverjetneje izvedeli na Gamescom-u ta teden. Sedaj, kaj so objavili? Med zadnjo bitko v raidu se bomo borili z dušo planeta Argus, poznano pod imenom Argus of the Unmaker, in med tem bojem se bo nekje prikazal Sargeras. Ko premagamo Argusa, se začne pogovor, kjer se Titani (duše planetov, kateri pridobijo svoje telo), Magni Bronzebeard, Velen in Illidan pogovarjajo o tem, kaj narediti s Sargerasom, kjer Illidan reče, da mora Azeroth preživeti za vsako ceno.

Zatem se teleportiramo ven, kjer se High Exarch Turalyon in Velen pogovarjata in kjer Turalyon zastavi vprašanje: “Kaj se je zgodilo?” Odgovor je pa kar zanimiv. Illidan je postal paznik Temačnega Titana. Njegova žrtev je končala Legijo in končno je konec njegove goreče križarske vojne. (Ang.: Illidan serves as the Dark Titan’s jailer. His sacrifice has ended the Legion. At long last, the Burning Crusade… is over.). Zakaj smo mnenja, da je to konec Razširitve Legion? Enostavno – uničili bomo našega glavnega nasprotnika in tako se bo treba začeti pripraviti na novega zlobneža in s tem začeti novo razširitev.

Nova razširitev

No, in kaj je ta nova razširitev? To ve samo Blizzard, ampak na spletnih straneh, ki se ukvarjajo z odkrivanjem različnih stvari v igri (po možnosti takih, ki še niso bile izdane), so našli set oklepa z imenom Kul Tiras, kar je morski otok na Azerothu, s katerega izhaja Jaina Proudmoore, za katero je bilo veliko ljudi prepričanih, da je del Legiona, sedaj pa so prepričani, da je del še hujših nasprotnikov. Na oklepu je bilo narisano nekaj, kar je izgledalo kot lovke, kar je zaščitni znak Starih bogov, kateri so del sil Voida in katerim poveljujejo Voidlordi. Zato ljudje verjamejo, da bomo v naslednji razširitvi na otoku Kul Tiras in otokih v njegovi bližini, borili pa se bomo proti silam Voida in Staremu bogu N’Zothu. Kaj več pa o tem še ne vemo, čeprav bom rekel, da je sedaj, ko je Legion premagan, logično, da se bomo usmerili proti še hujšim nasprotnikom, obenem pa se bomo spopadli s starimi bogovi. Zato je bilo tudi brez teh pobeglih podatkov jasno, da se bo v naslednji razširitvi zgodilo nekaj podobnega.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime