Prihaja Age of Empires 4

Nov Age of empires je v izdelavi, je potrdil Microsoft. Izdelujejo ga razvijalci iger Company of Heroes in Dawn of War, imenovani Relic Entertainment. Zaenkrat ni veliko informacij o novi strateški igri, ki ima odlične predhodnike. Dobili smo samo napovednik, ki je bolj dražilnik kot kaj drugega. Tudi uradna spletna stran ne ponuja veliko stvari, lahko pa se registrirate in prvi boste dobili novosti o sami igri. Poleg tega je Microsoft naznanil t. i. “Definitive edition” za Age of Empires 2 in Age of Empires 3, kar je seveda razveselilo ogromno pripadonikov te zelo popularne strateške igre.

Age of Empires 4 in ostale predelave naj bi vse izšle samo za osebne računalnike, ki poganjajo operacijski sistem Windows 10. Za pravi igralni posnetek bo žal treba še nekaj časa počakati.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!