Rainbow Six Siege bomo lahko čez konec tedna igrali zastonj

Pri razvijalcu iger Ubisoft Montreal so oznanili, da bo njihovo priljubljeno akcijsko taktično prvoosebno streljačino, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, moč igrati povsem zastonj od 24. avgusta pa vse do 27. avgusta. Znanih pa naj bi bilo tudi nekaj več podrobnosti o prihajajoči razširitvi, imenovani Blood Orchid.

Promocija bo tako na voljo preko platforme Steam kot tudi preko platforme Uplay. Ubisoft pa je še dejal, da bo napredek igranja, ki ga bo igralec dosegel v igri preko brezplačne promocije, shranjen, zato bo igranje možno nadaljevati od točke, kjer smo zaključili tudi po izteku brezplačnega promocijskega obdobja, v kolikor bo igralec igro kupil.
Poleg omenjene promocije pa so pri razvijalcu nedavno objavili tudi dodatne podrobnosti o prihajajoči razširitvi za igro Blood Orchid, ki bo vsebovala novo igralno mapo, poimenovano Theme Park, kjer se bodo igralci lahko spopadli v zapuščenem zabaviščnem parku. Poleg omenjenega pa bodo v Rainbow Six Siege na voljo trije novi specialci, vsak s svojo edinstveno sposobnostjo in orožjem. Medtem, ko bo nova mapa ob izidu na voljo vsem igralcem, bodo novih specialcev deležni le igralci z Year 2 Pass naročnino, ostali pa jih bodo lahko kasneje kupili z denarjem, ki je na voljo v igri.
Razširitev Blood Orchid je predvidena za 5. september letos.

Spodaj si lahko ogledate še napovednik za razširitev Blood Orchid.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime