Adijo Half Life 3, lepo te je bilo (ne)poznati

Danes se je širom interneta zaslišal otožen krik vseh zvestih Half-Life privržencev, saj je njihovega potrpežljivega čakanja najverjetneje konec.

Namreč pred nekaj urami je nekdaj vodilni pisec vsem ljube franšize objavil prispevek, kjer je razodeto, kako naj bi se zgodba v Half-Life univerzumu končala.

Half-Life 2 je izšla davnega leta 2004 in od takrat je razvijalec Valve izdal še dve epizodi igre – zadnja je izšla leta 2007. Tako igralci že desetletje čakajo na  težko pričakovani zaključek, a se je o njemu le šušljalo. Marc je v intervjuju na spletni strani Reddit objasnil, da je delal samo na Half-Life: Episode 3, o polnopravnem nadaljevanju pa ni vedel nič.

Očitno je ravno sedaj Marcu potekla pogodba o molčečnosti (NDA) in ker je pravi dec ter mu za razliko od Valva dejansko ne visi dol za vse navdušence nad igro, je javnosti le dostavil nekakšen okvirni zaključek zgodbe, tako da lahko oboževalci končno ležejo k počitku.

Zaključek Half-Life štorije si lahko preberete na njegovi strani, a naj vas ne zmedejo spremenjena imena karakterjev, saj se je pisec tako izognil legalnim težavam z Valvom. Nekdo je že zamenjal imena s pravimi, tako da se za bolj udobno branje priporoča tale izvedenka.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime