Player Unknown’s Battlegrounds bo v prihodnje morda dobil enoigralsko kampanjo

Pred kratkim je večje število spletnih strani začelo širiti govorice, da bo uspešnica PUBG dobila enoigralski način z zgodbo (po vsej verjetnosti v povezavi z izidom na konzolah). Izkazalo se je, da Bluehole Studios uradno niso najavili nič takšnega in da niso omenili niti nič podobnega v bližnji prihodnosti igre.

Vir vseh govoric je bil intervju z Game Informerjem v koncu maja, kjer je razvijalec PUBG Brendan Green dal izjavo, da bi bil takšen način sicer teoretično možen, a trenutno ni v razvoju.

“Mislim, da je za takšen način pomembna zgodba, katere trenutno nimamo. Če bi želeli napraviti nekaj takšnega, bi morda lahko pokrili zgodovino otoka. Originalno sem imel idejo, da bi z rusko vojaško tematiko bilo zabavno imeti zgodbo v stilu Watch Dogs, kjer je otok poln vojakov in kjer se lahko s štirimi ali petimi prijatelji podate v neko vrsto večigralske kampanje, postavljene v sedemdeseta. Mislim, da bi bilo to zelo kul obdobje za kaj takšnega, v stilu Watch Dogs, no, pravzaprav ne povsem v stilu Watch Dogs, ampak kjer bi se podajal zavzemati mesta eno za drugim iz rok vojske. Nekaj takšnega sem imel v mislih, a trenutno gre le za idejo, za uresničitev katere zaenkrat nimamo načrtov.”

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime