Player Unknown’s Battlegrounds bo v prihodnje morda dobil enoigralsko kampanjo

Pred kratkim je večje število spletnih strani začelo širiti govorice, da bo uspešnica PUBG dobila enoigralski način z zgodbo (po vsej verjetnosti v povezavi z izidom na konzolah). Izkazalo se je, da Bluehole Studios uradno niso najavili nič takšnega in da niso omenili niti nič podobnega v bližnji prihodnosti igre.

Vir vseh govoric je bil intervju z Game Informerjem v koncu maja, kjer je razvijalec PUBG Brendan Green dal izjavo, da bi bil takšen način sicer teoretično možen, a trenutno ni v razvoju.

“Mislim, da je za takšen način pomembna zgodba, katere trenutno nimamo. Če bi želeli napraviti nekaj takšnega, bi morda lahko pokrili zgodovino otoka. Originalno sem imel idejo, da bi z rusko vojaško tematiko bilo zabavno imeti zgodbo v stilu Watch Dogs, kjer je otok poln vojakov in kjer se lahko s štirimi ali petimi prijatelji podate v neko vrsto večigralske kampanje, postavljene v sedemdeseta. Mislim, da bi bilo to zelo kul obdobje za kaj takšnega, v stilu Watch Dogs, no, pravzaprav ne povsem v stilu Watch Dogs, ampak kjer bi se podajal zavzemati mesta eno za drugim iz rok vojske. Nekaj takšnega sem imel v mislih, a trenutno gre le za idejo, za uresničitev katere zaenkrat nimamo načrtov.”

Vaša reakcija na članek?

Simon D.
Urednik strani in amaterski razvijalec iger, le redek naslov uspe uiti njegovemu sokoljemu očesu, vsaj dokler ne zaudarja že od daleč. Pa tudi takrat je le redkokatera stvar bolj zabavna od polnega kritiziranja precenjenega govna.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!