The Division bo dobil novo brezplačno posodobitev

Nova brezplačna posodobitev Resistance jeseni prihaja v igro The Division in prinesla bo kar nekaj novosti. Vsebovala bo načina Resistance PvE in Skirmish PvP, oba pa bosta popolnoma nova načina, ki ju bo mogoče igrati. Poleg tega bodo igralci dobili popolnoma nov del mape na zahodu, odprli se bosta dve novi coni in Camp Clinton, ki bo veljal za družbeni prostor, kjer se bodo igralci dobili in šli na dogodivščino.

Resistance PvE |  Igralci se bodo podali v skupini štirih agentov na precej težko odpravo in se borili proti sovražnikom iz vseh frakciji, ki jih lahko najdete v igri The Division. Več kot bodo preživeli, boljše bodo nagrade.

Skirmish PvP | Agenti bodo sestavili dve ekipi po štiri, ki se bosta borili ena proti drugi, ekipa z največ uboji bo zmagala.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!