Logitech G razkril novo LIGHTSPEEDTM brezžično mehansko tipkovnico ter brezžično miško za igre nove generacije

Logitech G je oznanil lansiranje dveh novih izdelkov za napredek v visoko zmogljivostnem brezžičnem igranju. Logitech® G603 LIGHTSPEED brezžična miška za igre je miška za igre nove generacije, ki uporablja novi Logitech G napredni optični senzor HERO™ ter napredno brezžično tehnologijo LIGHTSPEED™, medtem ko je Logitech® G613 LIGHTSPEED brezžična mehanska tipkovnica za igre visoko zmogljiva brezžična tipkovnica zasnovana za igralce, ki zahtevajo zmogljivost mehanskih stikal ter svobodo brezžičnega igranja. Poleg tega je Logitech G razkril Logitech® G840 XL podlogo za miške za igre, visokokakovostno namizno podlogo za miško. Ko se vsi trije izdelki uporabljajo hkrati, je rezultat brezžično namizje nove generacije.

“LIGHTSPEED in POWERPLAY sta omogočila, da je neovirana in brezkompromisna brezžična zmogljivost postala realnost,” je povedal Ujesh Desai, podpredsednik in generalni direktor Logitech G. “Novi senzor HERO v naši brezžični miški G603 in nova brezžična mehanska tipkovnica G613 prikazujeta našo zavezanost, da brezžično zmogljivost v naši liniji izdelkov pripeljemo še dlje.”

Optični senzor HERO

Da bi dosegli cilj ustvarjanja visoko zmogljive brezžične miške za igre, ki ponuja tudi dolgotrajno delovanje baterije, smo izumili popolnoma nov senzor. HERO, kar pomeni visoko učinkovit optični senzor (High Efficiency Rated Optical sensor), prinaša učinkovitost nove generacije – izdelavo najbolje zasnovanega optičnega senzorja za brezžično igranje. HERO nudi preciznost in natančnost pri 12.000 DPI brez pospeševanja ali glajenja ter desetkrat višjo energijsko učinkovitost v primerjavi s senzorji prejšnje generacije.

Brezžična miška za igre naslednje generacije

Logitech G603 prinaša popolnoma brezžično izkušnjo, pri tem pa je dovolj zmogljiva celo za najbolj zahtevne igralce. Je prva miška za igre, ki je opremljena z Logitech G senzorjem HERO z izjemno natančnostjo in preciznostjo ter občutljivostjo do 12.000 DPI. Logitech G603 izkorišča potencial za učinkovitost senzorja HERO, kar pomeni več kot 500 ur neprestanega igranja pri najvišji zmogljivosti. Z uporabo brezžične tehnologije LIGHTSPEED zagotavlja profesionalno brezžično zmogljivost ter neprekosljivo zanesljivost, ki presega celo številne ožičene miške za igre.

Visoko zmogljiva brezžična mehanska tipkovnica

Tipkovnica Logitech G613 je izdelana za brezžični svet in opremljena z brezžično tehnologijo LIGHTSPEED za izjemno hiter sporočilni čas 1 ms ter tehnologijo Bluetooth za povezljivost z večimi napravami. Z dvema AA baterijama omogoča do 18 mesecev igranja. Logitech G613 ima tudi šest programabilnih G-tipk, s katerimi imate lahko prilagojena zaporedja makrov ter ukaze znotraj aplikacij vedno na dosegu prstov. Opremljena je tudi z ekskluzivnimi Logitech G mehanskimi stikali Romer-G™ za tekmovalno zmogljivost in izjemen občutek ter trpežnost. Stikala Romer-G se prožijo na razdalji 1,5 mm, kar je do 25 odstotkov krajše in hitreje od vodilnega konkurenta. V povezavi s proženjem pri nizki sili 45 g, stikala Romer-G omogočajo skoraj takojšnjo odzivnost in zmanjšujejo utrujenost pri dolgih seansah igranja.

Podloga za miško velikosti mize

Logitech G840 je izjemno velika podloga za miško, ki jo je mogoče razširiti preko celotne mize, oblikovana za igralce, ki cenijo obsežen igralen prostor in čiste postavitve. Ko sta nanjo postavljeni tako tipkovnica kot miška, je rezultat bolj čist in enoten videz.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime