Logitech predstavlja MX Sound

Logitech je napovedal premium Bluetooth namizni zvočnik z odličnim zvokom in prefinjeno obliko, ki zvočno doživetje na vaši mizi preoblikuje z vrhunskimi gonilniki in vzvratno obrnjenimi priključnimi cevmi za glasbo, filme in videoposnetke. Z osvetljenimi gumbi, ki zaznavajo gibanje, MX Sound omogoča preprosto nastavljanje glasnosti in enostavno povezovanje Bluetooth naprav.

“Z zvočnikom MX Sound imate sedaj lahko neverjeten zvok v izdelku, ki je zasnovan tako, da dopolnjuje celo najbolj vrhunsko namizno okolje,” je povedal Philippe Depallens, podpredsednik in generalni direktor Logitech Audio. “Ta izjemni zvočnik je bil v celoti zanovan za zagotavljanje kompletne izkušnje, ne glede na to, ali se vsebina pretaka iz vašega računalnika, pametnega telefona ali tablice.”

S temensko močjo 24 vatov, odličnimi gonilniki in vzvratno obrnjenimi priključnimi cevmi zvočnik MX Sound zagotavlja visokokakovosten zvok z basi, ki reproducirajo zvok tako, kot si je to zamislil avtor, kar je edinstvena funkcija, ki je zvočniki te velikosti večinoma niso zmožni.

Osvetljeni gumbi na dotik omogočajo enostavno nastavljanje glasnosti in povezovanje Bluetooth naprav. Stanje pripravljenosti, ki se samodejno vključi po 20 minutah nedejavnosti, pomaga pri varčevanju z energijo. S srebrno poudarjenimi obroči in pregrinjalom iz premium tkanine se elegantna oblika MX Sound odlično poda k drugim Logitech premium namiznim dodatkom, kot so Logitech CRAFT napredna tipkovnica s številčnico za ustvarjalni vnos, Logitech Spotlight daljinec za predstavitve ter Logitech MX Master 2S.

Priporočena cena zvočnika bo v izbranih maloprodajnih trgovinah 99,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime