Znan je datum izida najbolj obširne razširitve za Battlefield doslej

Razvijalec iger DICE je oznanil, da bo razširitev, imenovana In the Name of the Tsar za priljubljeno akcijsko streljačino Battlefield 1, na voljo 5. septembra letos za imetnike Battlefield 1 Premium Pass in 19. septembra letos za ostale igralce. To pa bo hkrati tudi najbolj obširna razširitev v seriji iger Battlefield doslej.

In the Name of the Tsar bo tako vsebovala 6 novih igralnih map, poimenovanih Tsaritsyn, Volga River, Lupkow Pass, Albion, Galicia in Brusilov Keep. Z razširitvijo pa bo v igri po novem mogoče igrati tudi na strani ruske vojske, zato bo, kakopak, dodanih tudi 11 novih orožij, ki spadajo zraven, med njimi Mosin-Nagant M91. Seveda pa se bodo igralci v igri lahko po bojišču prevažali in spopadali tudi z novimi vozili in zrakoplovi, med njimi sta Putilov-Garford Heavy Armored Car in lya-Muromets Heavy Bomber. Na novo pa bo z razširitvijo v igro vključena tudi možnost oskrbe pehote na bojišču z zalogami spuščenih iz letal (t. i. supply drop).
Bo pa omenjena razširitev prinesla še eno pomembno novost, namreč igranje Battlefield 1 bo možno v HDR vizualni tehniki, seveda preko strojne opreme, ki takšno tehniko podpira (na primer igralna konzola Xbox One S).

Spodaj si lahko ogledate še napovednik za In the Name of the Tsar razširitev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime