Farming Simulator 17 bo dobil prvo večjo razširitev

Pred dnevi so pri razvijalcu simulacijskih iger Giants Software zapisali, da bo 14. novembra letos za Farming Simulator 17 na voljo prva večja razširitev, imenovana Platinum Expansion. Znan pa je tudi plan za prihodnje razširitve te igre. Pri pripravi omenjenega plana so sodelovali kar z igralci oziroma ljubiteljskimi izdelovalci modifikacij za Farming Simulator.

Pri razvijalcu so tako še zapisali, da bo razširitev na voljo v obliki klasične razširitve (DLC) in v obliki posebne izdaje igre Farming Simulator 17 Platinum Edition, ki bo razširitev že privzeto vsebovala. Platinum Expansion bo ljubitelje igre razveselila z novo igralno mapo Estancia Lapacho, ki bo predstavljala Južno Ameriko z avtentično vegetacijo, železniškim omrežjem in možnostjo gojenja sladkornega trsa. Na voljo pa bodo tudi kmetijski stroji znanih proizvajalcev iz Južne Amerike, Avstralije in Poljske, med njimi TT, FMŻ in Gessner Industries.
Prednaročilo razširitve je že na voljo, in sicer za PC in Mac uporabnike, cena pa je 19.99 EUR.

So pa pri Giants Software pripravili plan za še dve prihajajoči razširitvi igre, ki ju bodo izdelali kar s pomočjo igralcev in ljubiteljskih izdelovalcev modifikacij za Farming Simulator. V začetku letošnjega leta so namreč pripravili tekmovanje o izdelavi modifikacij, zmagovalce pa so za nagrado povabili v razvijalčevo pisarno v Švici ter jim ponudili priložnosti, da predstavijo svoje ideje za prihodnje razširitve v igri Farming Simulator 17. Izbrali so dva predloga, ki ju nameravajo vključiti v prihajajoči razširitvi. En DLC bo vseboval kmetijske stroje in traktorje, ki spadajo med t. i. klasike iz leta 1980 do konca leta 1990, en DLC pa dodatno mašinerijo proizvajalca GRIMME za gojenje, pobiranje in manipulacijo s krompirjem.

Spodaj si lahko ogledate še napovednik za Platinum Expansion iz letošnjega Gamescoma.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime