WoW: Legion Shadows of Argus – Teden 1

World of Warcraft: Legion Shadows of Argus je bil izdan, zato smo si pogledali, kaj so objavili. Vsebino so razdelili na 3 dele, ki bodo objavljeni v treh tednih. Prvi je že tukaj, mi pa vam ga bomo predstavili.

V prvem tednu smo dobili misije o ladji Vindicaar in začetek misij na Krokunu, obenem pa smo prišli na Antoran Wastes in dobili World kveste za oba kontinenta. Prvi teden ni bil zelo poln, saj je bil namenjen uvodu. Dobili smo tudi nov set znanja o artefaktih, ki je sedaj pasiven in zato ne rabite delati t. i. delovnih nalogov. Sedaj imamo nivo 41, ki je 4-krat večji od prejšnjega. Vsi “cutscene” filmčki so bili izjemni; najbolj sta me navdušila prvi in eden izmed zadnjih. Dogaja se med Ilidanom, Xe’ro in Turalyonom. Xe’ra poskuša prepričati Ilidana, da sprejme darilo luči, kar pa njemu ni bilo všeč, zato se je rešil njenega »objema« in jo uničil. Takrat se je Turalyon zelo razjezil in napadel Ilidana, a Ilidan prime njegov meč z roko. Pove mu, da ni izbrancev in da so samo oni tisti, ki lahko rešijo svoje življenje. Misije so kar zanimive in razgibane, prav tako tudi nagrade, a če potegnemo črto, ni nič, kar že nismo videli. Nisem napovedovalec prihodnosti, lahko pa rečem, da se je že zelo veselim.

Kot rečeno, vsebino so razdelili na 3 dele. Sam menim, da je to dobro, saj bo potrebnega več truda, da se igro konča. Seveda pa bo tudi nekaj takšnih, ki jim razdelitev vsebine ne bo všeč.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime