WoW: Legion Shadows of Argus – Teden 2

Prišel je nov teden, drugi od treh, za vsebino Shadows of Argus.

Kaj je sploh prišlo?

 

Prišel je konec glavnega dela zgodbe na kontinentu Krokuun in del zgodbe na kontinentu Mac’aree. Poleg tega so se odprli tudi invazijski portali; to so scenariji, ki so zelo podobni invazijam pred izdajo legije. Odpre se tudi misija, s katero dobite dostop do večjih invazijskih portalov, znotraj katerih se skrivajo močnejši nasporotniki in večje nagrade. Nadaljuje se tudi set misij za naše »priležnike« (followers), v katerih pridobite opremo za vaše priležnike za karseda efektiven boj proti legiji.

Zgodba Mac’Areeja

S tem ko smo prišli na Mac’aree, smo tudi na lastne oči videli, kako so Draenaiji pobegnili iz njihovega rojstnega planeta Argus. Vodilni med pobeglimi je bil tudi eden izmed voditeljev Velen. Preden so pobegnili, se je rasa Draenai imenovala Eradar, vendar so slednje ime obdržali tisti, ki so se pridružili legiji. Draenai pomeni v njihovem jeziku (Erudun) tisti, ki je bil izgnan (the exiled), iz tega sledi tudi poimenovanje planeta, kjer so skriti Draenaiji, Dreanor, kar pa pomeni zavetje izgnanega (exile’s refuge). Kot že rečeno, Velen je bil eden izmed voditeljev teh Eradarjev, skupaj s Kil’Jadeenom in Arcimondom, in slednja sta se pridružila legiji. Skupaj so imeli relikvijo Krono Triumvirata (Crown Triumvirata), katere je vsak držal tretjino. Ta krona je tudi glavni del zgodbe na kontinentu Mac’aree, saj hočemo najti 2 dela, ki ju nimamo. Velen je s sabo vzel svoj del Oko prerokbe. Da bi ga lahko dobro zaščitil, ga je vdelal v svojo palico (Staff), in je zato tudi močnejša. Ta teden smo videli misije, pri katerih pridobimo drug del simbol prebujenja (Sigil of Awakening), ki si ga je lastil Arcimonde. Problem Mac’areeja je, da je čisto zapuščen, ostali so samo spomini na ljudi. Ti pa delajo, kar bi delali pravi ljudje, katerih spomini so. In zato na akademiji magije delate sete misij, ki ti jih da konstrukt, zaščitnik akademije. V vseh takšnih konstruktih so duše mrtvih Eradarjev. Ko opravimo te misije, ki so bile pravzaprav preizkusi, se spopademo s spominom Arcimonda za grb znanja in, seveda, zmagamo. Tukaj pa se zgodba konča.

Mnenje

 

Meni je vse skupaj zelo všeč, saj je bilo kar dosti vsebine, zgodba je odlična, prav tako tudi Cinematici. Ni veliko slabega za reči in upam, da tega ne bodo pokvarili. Želim si, da bo tudi naslednja razširitev tako dobra, kot je ta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime