Warframe: Plains of Eidolon – V petek bodo razvijalci pokazali veliko novih stvari

Digital Extremes so nam nekaj časa nazaj pokazali svojo prvo t. i. “Open World” razširitev, Warframe: Plains of Eidolon. V petek, 15. 9. 2017,  pa bomo izvedeli še mnogo koristnih informacij o njej. V novem delu igre bo raziskovanje postalo še bolj zanimivo, za to pa bo poskrbela odlična grafična podoba, odprt svet, naloge, rokodelstvo in še druge stvari.

Lastnosti:

Nov Warframe | Premagajte svoje nasprotnike z novo napadalno sposobnostjo in uporabljajte novega bojevnika.

Nove kolonije in civilizacije | Raziskujte svet okoli sebe, poiščite nove kolonije, rase in civilizacije, ki vam bodo pomagale pri premagovanju raznih ovir. Izkoristite opremo domačinov sebi v prid in izdelajte odlična orožja. Poiščite razne naloge in sodelujte v zanimivih zgodbah.

Hydroid prime access | Pridobite ekskluzivne predmete in opremo s posebnim dostopom.

Posnetek v živo si bo mogoče ogledati na twitch.tv.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!