Season Pass razširitev za Star Wars Battlefront je na voljo brezplačno

Season Pass razširitev za akcijsko streljačino Star Wars Battlefront je trenutno mogoče dobiti popolnoma brezplačno za PC, PlayStation 4 in Xbox One.

Omenjena promocija se je tako pojavila na platformi Origin založnika iger Electronic Arts, na PlayStation Store in na Xbox One – tu je razširitev na voljo brezplačno le za naročnike storitve Xbox Live Gold.
S Season Pass pa sicer v osnovno igro Star Wars Battlefront vključimo brezplačno vseh šest posamezno izdanih razširitev, ki v igro dodajo nove igralne mape, orožja in heroje.
Pri tem pa je smiselno še dodati, da je čas trajanja promocije omejen, vendar če v tem času prenesemo razširitev, jo imamo za vedno.

Bo pa razvijalec iger DICE 14. novembra letos igralce Star Wars Battlefront razveselil z izidom Star Wars Battlefront II za PC, PlayStation 4 in Xbox One.

Vaša reakcija na članek?

Matic Završnikhttps://hop.si
Ljubiteljski igralec in poznavalec videoiger, ki poleg nekaterih znanih naslovov, zelo rad odigram tudi kakšno kvalitetno indie igro.

Sveže objave

HOPsi gaming računalnik – Test računalnika | Sveti se že, ali tudi dostavi?

Računalniki so v sodobnem svetu nepogrešljivi spremljevalci, pa najsi je v ospredju tvojega tipičnega dneva delo ali zabava. Čeravno sestava računalnika po...

Final Fantasy 16 uradno najavljen za PlayStation 5

Sony je na svoji konferenci za PlayStation 5 pošteno razveselil vse privržence Final Fantasy franšize. Ta je svoj zadnji glavni del, Final...

Five Nights At Freddy’s: Security Breach dobil prvi napovednik

Rad imam grozljivke, vendar pa nisem privrženec Five Nights At Freddy's iger. Razlog je preprost: ne maram tako imenovanih "jump scarov", ki...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!