Hearthstone in World Of Warcraft dogodka: OktoberBrawl in BrewFest

Blizzard je pripravil dva dogodka, povezana s Hearthsonom in World of Warcraftom. Poglejte si članek, če želite izvedeti več.

Heartstone dogodek Oktoberbrawl

OktoberBrawl je dogodek, ki ga je Blizzard pripravil v povezavi z Amazonom. Vsak, ki ima Amazon Prime račun povezan s svojim Hearthstone računom, dobi po dve zadnji strani kart, vsaka pa sovpada z eno izmed dveh sestavljenih ekip – ekipa Svetloba in ekipa Tema. Obe moštvi sestavljajo po trije člani, ki so znani streamerji oz. youtuberji. Vsi tekmovalci so dobili nove račune, ki so bili pripravljeni posebej za to tekmovanje in s katerimi lahko igrajo samo med Stremi. Prav tako so prejeli kar nekaj paketov kart. Pomembno je vedeti, da tekmovalci ne morejo vlagati lastnega denarja, prav tako pa ne smejo sestaviti ali uničiti kart s pomočjo prahu. Člani bodo tedensko prejemali nove pakete kart, a bo vse skupaj osnovano na zmagah igralcev s tematsko specifično zadnjo stranjo karte. Tim Svetloba podprete z uporabo svetle zadnje strani, ekipo Tema pa z uporabo temne. Tekmovalci Svetlobe so Kripparrian, Reynad in Alliestrasza, temno stran pa sestavljajo Dog, Thijs in J4CKIECHAN.

World of Warcraft dogodek BrewFest

Brewfest je dogodek, ki ga v igri World of Warcraft Blizzard pripravi vsako leto – je igričarska verzija Oktoberfesta. Dogodek je del seta 12 dogodkov, ki so razporejeni čez leto.
Kaj lahko delate na dogodku? Glavna stvar so dosežki (Achievements). V igri lahko pridobite predmet za jezditi, nekaj igrač za v škatlo in cel kup dnevnih aktivnosti, kot je dnevna naloga, da ubijete Corena Direbrewa v zameno za dobre stvari. Pridobite pa tudi Brewfest Enthusiast, ki vam za 2 uri da 10 % več točk izkušenosti. S tem lahko dosti hitreje nadgradite svoje dodatne stričke.
No, in še malo zgodbe o Brewfestu: Na Azerothu živi rasa Dwarf, katere člani zelo radi pijejo alkohol, še posebej pijačo, imenovano Brew, ki je velik približek pivu. Zato so tudi začeli njihov lasten dogodek pitja in zabave.

O, in da ne pozabim!

Sedaj so na voljo tudi virtualne karte za Blizzcon. Te virtualne karte omogočajo ogled od doma v živo. Ob nakupu dobite kar nekaj nagrad, najprej je 10 $ popusta na fizično vrečo nagrad. Prejmete pa tudi razne ekskluzivne stvari za igre, kot naprimer 2 “Mounta” za World of Warcraft, ki sta tematsko narejena glede na to, katera frakcija ste. Cena Blizzcon virtualne karte je 40 $.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime