Call of Duty: WW II z novim napovednikom

Zelo pričakovana strelska igra Call of Duty: WW II v novemu napovedniku predstavlja vojaka Ronalda iz pehotne divizije. Izgleda, da se bo zgodba vrtela okoli že omenjenega vojaka, ki je preživel izkrcanje v Normandiji in se sedaj bori po Evropi, po znanih frontah vse do mogočne Nemčije. Iz samega napovednika lahko vidimo, da si razvijalci želijo tekmovati z Battlefield 1 in hočejo svojo moč pokazati tudi v enoigralskem načinu, ki naj bi imel zelo poglobljeno zgodbo, polno akcijskih in tudi dramatičnih dogodkov.

Call of Duty: WW|| bo izšel 4. novembra za PC, PlayStation 4 in Xbox One. Prednaročite ga lahko tukaj. Odprto beto pa bo mogoče igrati že 29. septembra.

 

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!