ArcheAge bo izšel na mobilnih napravah

Precej popularen MMORPG korejskih razvijalcev in bivših razvijalcev Lineaga, ArcheAge, bo dobil svoje mesto tudi v Google Play in App Store, in to že 25. oktobra. Igra se bo imenovala ArcheAge Begins, zelo podobna pa bo originalu, ki ga lahko igramo na osebnih računalnikih. Narejena bo v Unreal 4 pogonu, vsebovala bo t. i. “turn based” bojevanje, kar 30 različnih junakov, veliko spretnosti in prilagoditev. Poleg naštetega bomo v igri lahko dobili tudi ribarjenje, trgovanje, gradnjo in celo PvP. Seveda bo mogoče dobiti tudi ogromno PvE vsebin, kot so temnice in podobno.

Registracije za ArcheAge Begins se bodo začele že 25. septembra, ob izidu pa bo igra popolnoma brezplačna za Android in iOS naprave.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!