GAMING.si išče osebje za Minecraftov strežnik

Minecraft …kaj vse odlikuje to izvrstno igro? Velik odprt svet, ustvarjanje brez meja, preprostost, preživetje, velika skupnost in še bi lahko naštevali. Ampak najboljše za povrh vsega je, da lahko v vseh teh lastnostih uživamo s soigralci na strežnikih, narejenih s strani skupnosti.

V Sloveniji imamo kar precej tovrstnih igralnih strežnikov, a so površno narejeni, neustrezno vzdrževani in večina se jih po nekaj mesecih zaradi prevelikih stroškov zapre. S pomočjo naših sponzorjev in dveh članov naše skupnosti smo zadnje štiri mesece trdo delali na našem strežniku, kjer bodo dostopne mini-igre in survival, narejene po meri in brez polno nepotrebnih dodatkov, pač pa bo vseboval le nujno potrebno za dobro izkušnjo preživetja ter nekaj malega za zabavo. Se bo pa strežnik v veliki meri prilagajal željam in predlogom igralcev, saj je njim tudi namenjen.

Na tem mestu pa pride na vrsto naša prošnja. Ker kvaliteten strežnik brez primernega in vestnega osebja ne more obstajati, potrebujemo vašo pomoč. Prosimo vse tiste, ki bi bili pripravljeni in bi predvsem želeli pomagati, da se prijavite preko spodnjega obrazca.

Iščemo pridne igralce, ki imajo veselje do dela na strežniku in nimajo težav s komunikacijo. Skoraj za vsakega se najde mesto, saj ne iščemo le ene vrste osebja. Lahko tudi predlagate novo vrsto kadra, če se vam zdi pomembno. Najbolj pogoste pa so “builder”, “moderator”, “helper” idr. Vse, kar je treba storiti, je, da izpolnite vprašalnik. Za anketo si, prosimo, vzemite čas, odgovarjajte po resnici, resno in iskreno. Hvala!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

16 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime