Nov Apple iPhone X z velikimi težavami

Kakor izgleda, ima Apple pri izdelavi njihovega novega kralja iPhona X težave.

Na splet prihajajo informacije, da Apple še ni zagnal polne izdelave, čeprav se prednaročila začnejo že čez mesec dni, medtem ko se prodaja uradno začne 3. novembra. Apple ima trenutno v načrtu intenzivno zagnati izdelovanje iPhona X šele v sredini oktobra, a bo to problem, saj se število naročil trgovin in tudi prednaročnikov iz dneva v dan veča. Zato ne vidim nič čudnega v prepričanju večine ljudi, da bodo morali prednaročniki na dostavo počakati nekaj dni, morda celo tednov, več kot je predvideno.

Zakaj?

Tukaj se poraja tudi vprašanje, zakaj imajo težave. Mnenja na spletu so deljena, nekateri menijo, da je problem zaslon oziroma bolj pravilno Samsung. Verjamejo, da Samsung zanalašč zavlačuje s proizvodnjo OLED-zaslonov, uporabljenih v iPhonih. Spet drugi so mnenja, da so težave v tako imenovnem FaceID-ju in da programska oprema za prepoznavo obraza ter zaščito telefona še ni pripravljena za uporabo. Mnogi drugi proizvajalci so imeli s prepoznavo obraza, predvsem s prepoznavo roženice, zelo slabe izkušnje, zato je Apple karseda previden glede te nove tehnologije.

Vendar je Apple pripravil vsaj eno svetlo točko v temnih časih iPhona X: Apple zelo rad uporablja svoje lastne stvari, v mislih imam konektor. A so se prijazno odločili, da bodo namesto lastne verzije brezžičnega polnjenja uporabili za standard QI. Kar pomeni, da verjetno ne bo treba kupovati Applovih brezžičnih polnilnikov, ampak bo deloval kateri koli QI brezžični polnilnik.

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

Bivša YouTube moderatorka toži Google, saj ji je služba pošteno načela duševno zdravje

Ko pomislimo na najhujše službe na svetu se nam pred oči prikradejo različne podobe. Sam se velikokrat spomnim na posnetek nekega ubogega...

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!