Call of duty: WWII Beta za računalnike

Ali ste želeli poiskusiti Call of Duty: WWII na PC-ju? Sedaj imate to možnost.

Activision je za nas pripravil Beta različico te popularne streljačine, ki bo na voljo med 29. septembrom in 2. oktobrom. Igro se lahko prednaloži že pred samim začetkom, in tako lahko v prvem trenutku že skočimo v vojno. Možnost za prednaložitev imate preko programa Steam. V Beti boste lahko preizkusili nov način igre, imenovan Vojni način (ang. War Mode), v katerem eden z drugim tekmujete za določene cilje. Preizkusili boste lahko tudi mape, kot so Pointe du Hoc, Ardennes Forest, Gibraltar in Aachen War. Poleg Vojnega načina boste lahko preizkusili tudi priljubljene Team Deathmatch, Domination in še mnoge druge. Prispele pa bodo tudi funkcije, specifično narejene za računalnike, kot so 4K, dodatne video nastavitve, nastavitve tipk idr. Prvič bomo lahko na naših strojih preizkusili Divizije, ki pa so zamenjave za stare klase. Igralci boste lahko prišli do 35. nivoja.

Žal pa ne bomo mogli preizkusiti sedežev (ang. Headquarters), ki pridejo na PC ob izdaji, na voljo pa ne bo niti vsega orožja.

Vsi, ki boste preizkusili Beto, dobite tudi nagrado, ki jo lahko uporabite novembra ob izidu, a boste takrat potrebovali polno igro. Naročite jo lahko na EIGRE.si!

 

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

Iron Harvest – Recenzija | Retrofuturistična prva svetovna vojna

Iron Harvest je novi strateški naslov razvijalca KING Art Games in založnika Deep Silver. Ta razvojni studio je sicer znan predvsem po...

Prva smrtna žrtev digitalnega hekerskega napada

Hekerski napadi so lahko za razna podjetja zelo boleča, a še vedno je vse samo digitalno in škoda, ki jo utrpijo, se...

Myst predelava dobila svoj prvi napovednik

Ime Myst je verjetno znano samo veteranom in pa retro navdušencem, vendar pa je ta igra leta 1993 navdušila praktično vsakega PC...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!