Fortnite Battle Royal je že prvi dan presegel milijon igralcev

Fortnite je igra, ki je trenutno v zgodnjem dostopu, zanjo pa je treba, če želite co-op kampanjo in PvE vsebine, plačati kar 39,99 €. V zadnjem času je nastala zelo popularna igra Playerunknown’s Battlegrounds, v kateri iz letala odjadramo na otok, kjer se z drugimi igralci pobijamo med seboj. Zelo podobno zadevo so naredili tudi v igri Fortnite, ta način so poimenovali Battle Royale, v njem pa se kar 100 igralcev bori za preživetje. Dodatek, ki so ga Epic Games dali k sami igri, je odlična popestritev, in kar je najboljše, za razliko od igre Playerunknown’s Battlegrounds, ki stane  29,99 €, je Battle Royale brezplačen.

Način Battle Royal v igri Fortnite naj bi bil zelo podoben sami igri Playerunknown’s Battlegrounds, zato so razvijalci okoli njegovega nastanka naredili grozno dramo.

 

 

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!