Amazon pripravljen naslediti Game Of Thrones

Amazon s polno paro hiti s snemanjem in izdelavo treh novih naslovov, ki bi po njihovem mnenju lahko nadomestili Game Of Thrones.

Ringworld

Navezuje se na znanstveno fantastično serijo knjig iz sedemdesetih let izpod rok Larryja Nivensa. Zgodba govori o Louisu Gridleyu Wuju, moškem, ki praznuje dvestoti rojstni dan v tehnološko napredni Zemlji. Louis se odloči skupaj z mlado žensko ter dvema nezemljanoma raziskati Ringworld.

Lazarus

Zgodba izhaja iz stripa, ki ga je napisal Greg Rucka. Postavljena je v prihodnost, kjer se je svet razdelil med šestnajst različnih družin, te pa vodijo svet v fevdalnem sistemu. Vsaka družina ima seveda svoje sovražnike in zaveznike v ostalih družinah. Večina družin ima tako imenovane »Lazaruse«, ki jih opisuje kot morilce.

Snow Crash

Snow Crash enourna znanstveno-fantasična drama, postavljena v futuristično Ameriko, bazirana je na noveli Neala Stephensonsa. Zgodba sledi Hiru Protagonistu, ki med dnevom dostavlja pizze, ponoči pa postane virtualen vojščak v svetu, imenovanem Metaverse. Hiro je tako v svetu, kjer računalniški virus napada igralce v virtualnem svetu, s tem pa skuša najti ljudi, ki so odgovorni za ta dejanja.

Amazonovi poizkusi pri izdelavi naslednjega TV-hita so predvsem posledica pritiskov ostalih platform. Netflix je pred dnevi ozanil, da bo investiral 400 milijonov dolarjev v naslednjih petih letih v Canadian Productions.

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

CDPR bo prisilil delavce, da do izida igre Cyberpunk 2077 delajo 6-dnevne, 10-urne delavnike

Izdelovanje iger se sliši kot sanjski posel in vsekakor nosi svoje prednosti. Delavci dobijo priložnost, da sodelujejo pri gradnji nečesa res posebnega,...

Hekerji izmaknili 150 milijonov dolarjev iz azijske kripto menjalnice

Mrzlica nakupovanja kriptovalut se je v letu 2020 malce umirila in čeprav tudi danes s težavo pridemo do novih NVIDIA 3080 grafičnih...

Assassin’s Creed Valhalla novi napovednik nam pove več o zgodbi

Za igro Assassin's Creed Valhalla smo dobili že nekaj napovednikov in čeprav me ti osebno niso razočarali, so me preveč spomnili na...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!