Amazon pripravljen naslediti Game Of Thrones

Amazon s polno paro hiti s snemanjem in izdelavo treh novih naslovov, ki bi po njihovem mnenju lahko nadomestili Game Of Thrones.

Ringworld

Navezuje se na znanstveno fantastično serijo knjig iz sedemdesetih let izpod rok Larryja Nivensa. Zgodba govori o Louisu Gridleyu Wuju, moškem, ki praznuje dvestoti rojstni dan v tehnološko napredni Zemlji. Louis se odloči skupaj z mlado žensko ter dvema nezemljanoma raziskati Ringworld.

Lazarus

Zgodba izhaja iz stripa, ki ga je napisal Greg Rucka. Postavljena je v prihodnost, kjer se je svet razdelil med šestnajst različnih družin, te pa vodijo svet v fevdalnem sistemu. Vsaka družina ima seveda svoje sovražnike in zaveznike v ostalih družinah. Večina družin ima tako imenovane »Lazaruse«, ki jih opisuje kot morilce.

Snow Crash

Snow Crash enourna znanstveno-fantasična drama, postavljena v futuristično Ameriko, bazirana je na noveli Neala Stephensonsa. Zgodba sledi Hiru Protagonistu, ki med dnevom dostavlja pizze, ponoči pa postane virtualen vojščak v svetu, imenovanem Metaverse. Hiro je tako v svetu, kjer računalniški virus napada igralce v virtualnem svetu, s tem pa skuša najti ljudi, ki so odgovorni za ta dejanja.

Amazonovi poizkusi pri izdelavi naslednjega TV-hita so predvsem posledica pritiskov ostalih platform. Netflix je pred dnevi ozanil, da bo investiral 400 milijonov dolarjev v naslednjih petih letih v Canadian Productions.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime