Grim Dawn: Ashes of Malmouth prihaja 11. oktobra

Crate Entertainment so naznanili novo razširitev za njihovo igro Grim Dawn. Gre za akcijski RPG, ki je zelo podoben Titan Questu iz leta 2006, s to razliko, da vsebuje kar nekaj izboljšav in popravkov. Razširitev bo vsebovala kar dve novi klasi (Inquisitor, Necromancer), level cap se bo povišal na 100, dobili bomo novo zgodbo, okolja, frakcije, predmete, temnice, povečano skrinjo, spreminjanje izgleda karakterja in celo možnost poneostavljenja vseh lastnosti t. i. “attributes” in “Mastery bar”.

Grim Dawn: Ashes of Malmouth bo mogoče kupiti 11. oktobra na platformi Steam ali GOG za 17,99 €. Za igranje pa boste potrebovali tudi Grim Dawn, katerega prav tako dobite na platformi Steam za 24,99 € ali GOG za 21,19 €. Če vam je bil všeč temačni pridih iz igre Diablo 2 in sister klas iz Titan Quest, bo Grim Dawn prava odločitev.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!