V luči sodelovanja z GearBest

V preteklih dneh smo sklenili sodelovanje z eno izmed najbolj priljubljenih kitajskih spletnih trgovin za vse mogoče – GearBest. Zato bom tu na kratko opisali našo sodelovanje in kako bo vplivalo na vas, bralce. Od njih bomo prejemali testne izdelke, ki jih bomo preizkusili in delili naše iskreno mnenje, ki bo objavljeno tako na naši, kot tudi na njihovi strani. Vsi, ki smo kadarkoli karkoli naročali s Kitajske vemo, kako je s tem. Obstajata dve opciji – izdelek je lahko preprosto super ali pa se razleti že ob rahlem dotiku. Obstajajo tudi taki, ki so preprosto neuporabni in ne upravičijo niti osnovnih specifikacij ter zavajajo kupce, ampak tako je povsod in naš cilj je, da izpostavimo tiste izdelke, ki si po našem zaslužijo zanimanje in nakup.

Ker se smatramo za stran, ki ljudi povezuje z igričarstvom, bomo poskušali kriti predvsem to stran, a vse bolj se usmerjamo tudi v tehniko in mobilno telefonijo, zato bomo testirali tudi temu primerne produkte.

Kaj si sami obetamo od sodelovanja? Naša velika želja je, da našim obiskovalcem v poplavi izdelkov ponudimo iskreno recenzijo, kjer bodo tako slabi kot dobri izdelki prijeli ustrezno obrazloženo mnenje. Če se odločite za določen izdelek, vam bodo pod vsakim na voljo naše povezave – prosimo vas, da jih uporabite, saj od prodaje dobimo nekaj odstotkov, ki jih bomo namenili za nakup vam zanimivih izdelkov in razne nagradne igre ter širjenje strani.

Še ena izmed stvari, ki jih bomo od povezave pridobili, je možnost, da z vami delimo izdelke, ki jih sicer nismo sami preizkusili, a se nam zdijo koristni oziroma dobri za dano ceno. Za nekatere se bomo zanašali na spletna mnenja oziroma mnenja znancev, druge pa bomo priporočili iz osebnih izkušenj (v kolikor jih kupimo “privat”). Iz tega bodo sledile izpostavitve top 5 izdelkov – lahko bo šlo za poceni pripomočke, zanimiva znižanja ali pa preprosto izdelke, ki so nam bili všeč.

Hvala za vašo podporo.

Povezava do strani – GearBest

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime