Neverjetne kreacije v igri The Sims 4

Simulacijske igre v seriji The Sims so ene izmed tistih iger, ki igralcem ponujajo nešteto možnosti ustvarjanja. Zato smo v prispevku zbrali nekaj najbolj neverjetnih kreacij, ki so jih igralci ustvarili v priljubljeni igri The Sims 4.

Da bo serija The Sims postala nekakšen sinonim za simulacijsko igro življenja, se je izkazalo že pred 17 leti, ko je izšla prva igra v omenjeni seriji. Pri razvijalcu Maxis so jo poimenovali The Sims, prodanih pa je bilo več kot 11 milijonov izvodov. Leta 2004 je The Sims dobil svojega naslednika, in sicer The Sims 2, ki je v primerjavi s predhodnikom vseboval popolno 3D grafično podporo okolja v igri. Pet let kasneje pa je luč sveta ugledal The Sims 3 s prenovljenim orodjem za oblikovanje igralnega karakterja in novimi funkcijami, kot so želje in cilji igralnih karakterjev. Trenutno zadnji v seriji je The Sims 4, izdan v maju 2013, vsebuje povsem prenovljen grafični pogon, pri Electronic Arts pa so že pred časom oznanili, da bo 10. novembra letos na voljo še nova razširitev za omenjeno igro, in sicer Cats & Dogs, ki bo v osnovno igro vključila pse in mačke ter z njimi povezane vsebine. Le 7 dni kasneje pa je napovedan tudi izid igre za konzoli PlayStation 4 in Xbox One (igra je namreč do sedaj bila na voljo le za PC).

Kljub nekaterim negativnim mnenjem določenih igralcev, da te igre vsebujejo preveč plačljivih razširitev, serija iger The Sims tudi danes ostaja med najbolj priljubljenimi simulacijskimi igrami in videoigrami nasploh, saj verjetno ni igralca videoiger, ki te serije ne bi vsaj poznal, omenjeno pa potrjujejo tudi številne kreacije, ki so jih igralci oblikovali v igrah.
Kot že omenjeno, smo zbrali nekaj najbolj neverjetnih kreacij uporabnikov oziroma lahko bi rekli kar virtualnih arhitektur iz igre The Sims 4, ki si jih lahko ogledate v nadaljevanju.

1. Hiša v stilu angleškega dvorca

2. Podeželska koča

3. Graščina z vrtom

4. Tradicionalna ameriška hiša z božičnim okrasjem

5. Moderna hiša

6. Še en dvorec

7. V bavarskem stilu

8. Grad z otroškim igriščem

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime