Playerunknown’s Battlegrounds podira vse rekorde

Playerunknown’s Battlegrounds je prodal že 15 milijonov kopij, pri tem pa zaslužil kar 450 milijonov ameriških dolarjev, kar je odlično, sploh za igro, ki še ni izšla in je trenutno v zgodnjem dostopu za 29.99 €. V tej fazi se nahaja od 23. marca. Seveda je na voljo samo za osebne računalnike, na platformi Steam pa je prehitela vse največje igre, kot so Counter Strike: Global Offensive, DOTA 2, Team Fortress in preostale. Pred kratkim je celo dosegla 2 milijona istočasnih uporabnikov, več o tem si lahko prebere tukaj.

Datum izida za Playerunknown’s Battlegrounds lahko pričakujemo v letu 2018, s podporo za Xbox One in Xbox One X. Verjetno bomo nekega dne igro videli tudi na PlayStationu 4.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!