Destiny 2: PC napovednik je tukaj

Igralci osebnih računalnikov bodo lahko kmalu preizkusili pričakovano strelsko igro Destiny 2, produkt razvijalca Bungie. Igrali jo bomo lahko samo preko Battle.net odjemalca, že jutri, 18. oktobra, pa bo mogoče igro prednaložiti na svoj računalnik in tako v miru pričakati dan izida, ki je 24. oktober. Za tiste, ki še ne veste, kaj Destiny 2 je, gre za nadaljevanje originalne igre, v kateri igramo eno od treh klas in se, kot vedno, borimo proti nepridipravom, ki hočejo uničiti naš svet. Gre za bolj znanstvenofantastično obarvano prvoosebno strelsko igro z zelo zanimivo zgodbo. Poleg tega lahko streljačino igramo sami ali s prijatelji, na voljo pa so tako PvE kot PvP vsebine.

Destiny 2 lahko prednaročite tukaj, in sicer standardno izdajo za 59,99 €, igro plus t. i. “season pass” za 89,99 € in deluxe izdajo za 99,99 €.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!