Apple pripravlja cenejši in izboljšani varianti iPhona X

iPhone X je morda trenutno eden izmed najbolj zaželenih telefonov na svetu, a cena 999 € je naravnost nagravžna; in ob oznanitvi razlog za več srčnih napadov Applovih oboževalcev. Po mnenjih strokovnjakov je glavni razlog za srhljivo ceno ravno najbolj oglaševana funkcija, to je OLED-zaslon.

A če ste pripravljeni na nakup novega iPhone telefona počakati do leta 2018, imamo dobro novico za vas. Glede na govorice, bo Apple namreč enkrat v prihodnosti izdal tudi dva modela iPhona X za nižjo ceno. Pod skrivnimi imeni Lisbon in Hangzhou se skrivata rahlo drugačni različici, ki bosta po govoricah stali 99 € manj. Kot zanimivost je Apple ubral tudi drugačno taktiko za skrivna imena, saj so namreč za starejša telefona, iPhone 8 in iPhone 7 Plus, uporabljali vzdevke D10 in D20.

Ob izidu enega najdražjih novih telefonov in uspehu, ki ga je Apple zadnje čase doživljal, pričakujemo tresenje hlač konkurence? Po poročanju ne, vsaj za Samsung, saj je korejski mogotec z Applom sklenil pogodbo za OLED-tehnologijo, ki bo potekla komaj leta 2019.

Zaenkrat govorice glede variant iPhona X sprejmite s ščepcem dvoma, saj jih Apple uradno še ni potrdil.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime