Destiny 2 Slovenija: Pridružite se skupnosti

Pridružite se slovenski skupnosti, pridobite nove prijatelje, igrajte skupaj, ustvarite svoj t .i. “clan” ali “fireteam” in premagajte vse nepridiprave v igri Destiny 2. Za izdelavo Facebook strani Destiny 2 Slovenija smo se odločili, ker menimo, da je igra zelo popularna, prihod na PC pa jo bo naredil samo še bolj mogočno. Pomembno je, da imamo tudi Slovenci svojo skupnost, v kateri se lahko pogovarjamo, si delimo mnenja, si pomagamo in tako skupaj zgradimo odlično skupnost.

Všečkajte in delite Facebook stran Destiny 2 Slovenija. Nikar se ne bojite vprašati karkoli v zvezi s samo igro. Podajte nam tudi pohvale, graje in predloge, kako izboljšati Slovensko Destiny 2 skupnost.

Discord: https://discord.gg/vy8awbS

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!