Rockstar meni, da razširitev za GTA V ni bila potrebna

Govorice, da v letu 2017 igra GTA V, ne bo dobila razširitve za enoigralsko kampanjo, ni ravno preveliko presenečanje. Kljub temu pa so razvijalci razočarali veliko ljubiteljev GTA franšize, ko so za stran gameinformer.com povedali, da je razširitev nepotrebna oz. nemogoča.

Direktor oblikovanja, Imran Sarwa, je dejal, da vsi v podjetju obožujejo enoigralske kampanje in da bodo njene razširitve vsekakor vključili v prihajajoče igre, saj meni, da se večigralski način nikakor ne more primerjati z enoigralskim. Odločitev, da le-te ni v igri GTA V, pa se je zgodila kar tako. Povedal je tudi, da je že sama kampanja bila zelo končana in da je ne bi bilo treba po nepotrebnem nadaljevati. Prav tako pa jim je pretvorba igre za trenutno generacijo konzol ter PC verzijo posesala preveč sredstev, kakor tudi prihajajoči projekti za GTA Online ter Red Dead Redemption 2.

Direktor je sporočil tudi, da bodo ob izidu igre Red Dead Redemption 2 upočasnili razvoj igre GTA Online, saj bodo s tem dali igralcem priložnost oz. čas preizkusiti prvo. Seveda pa to ne pomeni konec večigralskega načina GTA V, saj si razvijalci želijo, da bi se igralci lahko hkrati menjevali med dvema masivnima svetovoma.

Kljub vsemu pa si je veliko “gamerjev” želelo dobiti enoigralsko kampanjo za lik Lamarja Davisa, ki ima velik vpliv na protagonista Franklina Clintona. Spet drugi pa so si želeli spoznati celotno zgodbo drugega protagonista Michaela De Sante, kakšno je bilo njegovo kriminalno življenje, preden je spoznal Franklina, ter kako je sploh prišlo do sodelovanja s FBI agentom Davom Nortonom. Seveda pa ne smemo pozabiti na noro življenje norca Trevorja Philipsa, našega tretjega protagonista. Celotna razširitev se je še bolj pričakovala, ko so razvijalci 9. decembra 2013 na uradni Rockstar strani napisali, da imajo v letu 2014 načrte za enoigralsko kampanjo, ki bi ponovno vključila zgodbo vseh treh protagonistov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime