Destiny 2 – Prvi vtisi

Za vas smo pripravili nekajminuten posnetek, ki se nanaša na trenutno eno najbolj popularnih spletnih iger, Destiny 2. V posnetku so predstavljeni prvi vtisi, ki smo jih doživeli med igranjem. Opisani so razni delčki igre, ki so nas najbolj navdušili med igranjem, to so na primer stopnjevanje karakterja, razne naloge, kot so t. i. “public event”,  “Aventures”, “Lost Sectors” in “Invesigate”. Nekaj je povedano tudi o raznih valutah, ugledu oz. “reputation”, grafični podobi, zvoku in igranosti. Seveda gre za prve vtise, tako da niso všteti t. i. “Strikes” in PvP vsebine, saj smo se osredotočili bolj na stopnjevanje in raziskovanje sveta.

Za tiste, ki ne veste, je Destiny 2 prvoosebna strelska igra, ki si lasti tudi elemente MMO in RPG žanra, in skupaj z odlično grafično podobo, zvokom in igranostjo ponuja odlično alternativo pustim zimskim večerom.

 

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!