Vstopite v Gothic svet v igri Skyrim

Ste si kdaj želeli igrati igro Skyrim, v svetu igre Gothic? No, sedaj bo to mogoče. Skupina razvijalcev, imenovana Orpheus Project, se je odločila celoten svet igre Gothic poustvariti v še sedaj zelo popularni igri Skyrim. Mod, imenovan Gothic Orpheus, nam tako ponudi svet igre Gothic, kot tudi 32 ročno izdelanih misij.

Po besedah razvijalcev so vsi liki oglašeni s profesionalnimi glasovnimi igralci iz skupine Skyrim Voice Alliance. Zraven novih misij pa so dodali kar 52 novih orožij, oklepov in ostalih predmetov. Najnovejša različica pa prinaša tudi obilo obližev ter izboljšave naših spremljevalcev.

Celoten mod nam še vedno ponuja normalno igranje običajnega Skyrim sveta. Če pa želimo vstopiti v Gothic sveta, pa moramo najti portal, ki se skriva zraven temnice, iz katere pridemo, ko bežimo pred zmajem iz utrdbe Helgen (prva misija). Ampak pozor, mod spremeni način igranja same igre, da je le-ta bolj podoben tudi sami igri Gothic. Misije tega moda pa imajo več drugačnih možnosti, kako rešiti težavo.

Če ste zainteresirani v mod, si že lahko prenesete nedokončano verzijo. Ta je trenutno na voljo na strani moddb. Za navadni Skyrim je na voljo TUKAJ, za Skyrim SE TUKAJ. Obe verziji pa bosta prišli tudi na zelo popularno stran za mode, Nexus mods, ter v Steam delavnico, ko ta tudi uradno izide.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime