Destiny 2: Curse of Osiris prihaja 5. decembra

Komaj en teden je mimo, odkar je Destiny 2 izšel za osebne računalnike, in že smo dobili nov napovednik za prihajajočo razširitev. Bungie bo poskrbel za novo zgodbo, ki jo boste lahko preizkusili s svojim t. i. “Guardianom”. Poleg tega pa bomo dobili nove naloge, avanture in celo nov planet Merkur, na kateremu bomo spoznali skrivnosti Osirisa in Ikore Rey. 

Lastnosti:

  • Odkrijte nov planet in skrivnostni gozd
  • Premagajte druge t. i. “Guardiane” v novih arenah
  • Poiščite nova orožja in oklepe
  • Pridružite se novim coop aktivnostim

Destiny 2 : Curse of Osiris bo izšel 5. decembra, istočasno za osebne računalnike kot tudi za konzole. Za igranje razširitve bo potreben nakup t. i. “season passa”, ki ga dobite na uradni spletni strani, če ga še nimate.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Iron Harvest – Recenzija | Retrofuturistična prva svetovna vojna

Iron Harvest je novi strateški naslov razvijalca KING Art Games in založnika Deep Silver. Ta razvojni studio je sicer znan predvsem po...

Prva smrtna žrtev digitalnega hekerskega napada

Hekerski napadi so lahko za razna podjetja zelo boleča, a še vedno je vse samo digitalno in škoda, ki jo utrpijo, se...

Myst predelava dobila svoj prvi napovednik

Ime Myst je verjetno znano samo veteranom in pa retro navdušencem, vendar pa je ta igra leta 1993 navdušila praktično vsakega PC...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!