Čuvajte svoj iPhone X – popravilo ekrana vas bo obralo za 320 €

Tisti, ki ste štorasti in vam stvari konstanto padajo iz rok, kot bi jih imeli premazane z milnico: posluh! Če si boste morda privoščili najnovejšo mobilno igračko iz Applovih hlevov, imenovano iPhone X, si za vsak primer priskrbite še kakšno primerno zaščito za telefon.

Namreč, glede na Applov cenik vas bo popravilo zaslona iPhona X obralo za kar 320 €. Cenejše izvedenke, kot so za iPhone 8 Plus ter iPhone 8 bodo precej cenejše, pri teh dveh je cena za Plus verzijo 201 € ter 181 € za osnovno izvedenko. A še hujše cene vas čakajo, če poškodujete druge dele svojega omiljenega telefona. Za ostale poškodbe paradnega konja iPhona X boste odšteli kar 611 €, medtem ko iPhone 8 Plus zaračuna 451 € ter navadna osmica 401 €.

Te cene veljajo sicer v treh pogojih: “Če je zaslon potrebno zamenjati zaradi nesreče ali neprimernega ravnanja; če ekran poči zaradi neprimernega ravnanja in je krit samo preko omejene garancije in če naprava ni krita z nobeno garancijo sploh.”

iPhone X je precej draga naprava za proizvodnjo, zato niti ne čudi dejstvo, da so stroški popravila tako enormni. A vseeno so za povprečnega Slovenca takšne cene osupljive, zato bo marsikateri nerodnež ob izdanem računu stroška popravila vročično iskal kakšo tiskarsko napako … Ki pa je žal ne bo našel.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime