PlayerUnknown’s Battlegrounds decembra zapušča zgodnji dostop, prodanih že 18,6 milijona izvodov

Trenutno daleč najbolj igrana igra na Steamu, PlayerUnknown’s Battlegrounds, bo kmalu dosegla nov mejnik.

In sicer, igralci se pozno v decembru veselijo končne inačice 1.0. Takrat bo igra tudi uradno zapustila zgodnji dostop oz. “Early Access” in postala polnopraven naslov.

12. decembra se bo PUBG pojavil tudi na konzoli Xbox One, a inačica 1.0 bo najprej na voljo za PC, medtem ko bo Xbox na to verzijo še malce počakal.

Oboževalci igre se skladno ob izidu lahko veselijo tudi nove puščavske mape ter novega sistema premikanja, kjer bo vključeno tudi plezanje.

Playerunknown’s Battlegrounds se bliža številki 20 milijonov, in verjetno jo bo dosegel že v mesecu novembru, definitivno pa bo s prihodom igre na konzole številka še bolj zrasla. Trenutno so razvijalci prodali že kar 18,6 milijona kopij in imajo vsak dan več kot 2 milijona istočasnih igralcev, že več tednov zapored. Razvijalci so celo tako ambiciozni, da mislijo združiti PC in Xbox One igralce v t. i. “cross platform play”, medmrežno igranje med predstavnike konzol in PC-jev.

Playerunknown’s Battlegrounds lahko trenutno kupite na platformi Steam za 29,99 € in pričnete z igranjem takoj, kot rečeno, pa boste igralci na Xboxu One morali počakati do 12. decembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime