The Sims 4 z novo razširitvijo nad ljubitelje psov in mačk

Pri založniku iger Electronic Arts (EA) so že pred časom sporočili, da 10. novembra letos za The Sims 4 prihaja nova razširitev Cats & Dogs, ki utegne navdušiti vse ljubitelje psov in mačk.

EA je na uradni spletni strani simulacijske igre The Sims 4 med drugimi zapisal, da je bilo v izdelavo omenjene razširitve vloženo veliko truda, razvijalci pa so se kar se da zgledovali po dejanskem vedenju živalskih hišnih ljubljencev.
Tako obljubljajo, da bomo s Cats & Dogs v osnovno igro pridobili pester nabor pasem psov in mačk, ki jih bomo, kakopak, lahko po želji urejali in oblikovali v urejevalniku karakterjev, omogočeno naj bi bilo tudi mešanje pasem. Na svoj račun bodo prišli tudi vsi igralci, ki si želijo svojo poklicno pot v vlogi veterinarja, zanemariti pa zagotovo ne gre tudi obljub, da bomo deležni kvalitetnih interakcij med okoljem (npr. med predmeti in pohištvom) ter našimi hišnimi ljubljenčki.
Poleg omenjenega, bomo v igro pridobili tudi cel kup rekvizitov in igrač, s katerimi bomo lahko poskrbeli za zadovoljno bivanje naših malih virtualnih kompanjonov, med njimi tudi robotski sesalnik, čigar naloga bo odstranitev vse umazanije, ki jo bodo za seboj pustili pasji in mačji prijatelji.

Razširitev Cats & Dogs lahko že prednaročite, zanjo pa je treba odšteti klasičnih 39.99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime